Maspex Olympos Kft.

A Kiskunság szívében, Nyárlőrincen található a Maspex Olympos Kft. három hektáros területe, ahol gyümölcsfeldolgozás, ásványvíz- és üdítőital gyártás, raktározás és kiszállítás folyik.

A Maspex Olympos Kft. a Maspex Wadowice csoport tulajdonában lévő Maspex Hungary Kft. és a korábban görög tulajdonú Olympos-Top Kft. összeolvadásával jött létre 2005 elején, így a cég portfoliójában nemcsak hazai, hanem Lengyelországban gyártott termékek is szerepelnek. 2005 év végén került a cégcsoporthoz a magyar ásványvízpiac egyik legrégebbi védjegye az Apenta ásványvíz- és üdítőital márka, amelynek töltése a nyárlőrinci gyárban történik.

A Maspex Wadowice csoport vezetése alatt lévő vállalkozás, mintegy 200 szakképzett alkalmazottjával, a maximális higiéniai követelményeknek megfelelő, csúcsmodern technikával készíti kiváló minőségű termékeit. A cég üdítő italokat, gyümölcsleveket, ásványvizet és instant termékeket is forgalmaz. A cég portfoliójába tartoznak a Kubu gyümölcsitalok, a TopJoy gyümölcslevek, az Apenta természetes ásványvíz alapú üdítők, az Olympos citromlevek és gyümölcsitalok, a LaFesta kávéspecialitások és forró csokoládék, a Brumi kakaó, az Ekland instant tea, a Coffeeta kávékrémpor valamint az Inka gabonakávé.

A kedvelt márkák gyártása mellett fontos a településsel és a környezettel való jó kapcsolat, ezért a cég törekszik a helyi közösségi élet fellendítésére is.