Hírek

2018. október 5.

A PLUSSSZ pezsgőtabletták, ezen belül a Calcium pezsgőtabletták esetében is rendszeresen végeztetünk minőségellenőrzésre irányuló laborvizsgálatokat, így különösen a nehézfém tartalomra irányuló vizsgálatot is. A Plusssz pezsgőtabletták mindenben megfelelnek a vonatkozó jogszabályi előírásoknak és előírt határértékeknek!

2016. szeptember 26.

A mindmegette.hu 2016 szeptemberi házi tesztjén a Brumi instant kakaópor végzett az elő helyen! 

http://www.mindmegette.hu/kakaoteszt-kakaopor-cukrozott-nesquick-bedeco-tutti-aldi-tesco-lidl-51588

2015. augusztus 18.

A színházi és filmes szerepei okán egyaránt elismert és népszerű színésznő, Oroszlán Szonja lett az Apenta Vitamixx arca. Azért esett a csinos és sportos művésznőre a választás, mert egy olyan ismert, ugyanakkor mégis közvetlen személyiséggel szerettük volna népszerűsíteni az ízesített ásványvíz-családot, aki a magánéletben is kiegyensúlyozott, egészségtudatos és aktív életet él.

2015. augusztus 18.

A Maspex Olympos Kft közterületi termékszórás kampánnyal népszerűsíti az Apenta Vitamixx vitaminozott ízesített ásványvizeket a nyári melegben.

Az Apenta Vitamixx közterületi sampling kampány során 2 "apentás" Piaggió járja az országot és a forgalmasabb tereken megállva a hoszteszek jéghideg Apenta Vitamixxet osztogatnak az arra járóknak.

A kampány július közepén indult és augusztus végégig tart ez alatt Budapesten, 5 nagyvárosban, valamint balatoni és Velencei-tó környéki településeken kóstolhatják meg az érdeklődők az ízesített ásványvizet.

2015. április 10.

Könnyen, szabadon

A strandszezon közeledtével sokan veszik komolyabban a sportolást és igyekeznek megszabadulni a tél folyamán felszedett kilóktól, ami sajnos sok lemondással és rengeteg odafigyeléssel is jár. A kalóriaszegény diéta mellett a folyadékbevitelre is fokozottan figyelni kell, hiszen mit sem ér egy ebédre elfogyasztott salátatál, ha mellé cukrozott üdítőt fogyasztunk.

2014. április 3.

Az Olympos, a citromlé szakértője, frissítő újdonságot kínál az egész családnak.

Az új Olympos Limonádé klasszikus citromos illetve bodzás ízekben, 1,5l-es műanyag palackban kapható.

 

2014. március 4.

Az Apenta új ízei azok számára készültek, akkor a megszokott ízeken túl izgalmas, egzotikus ízekre vágynak.

A többi Apenta üdítőhöz hasonlóan szintén természetes ásványvízzel készülnek, csökkentett energiatartalmúak és mesterséges színezék mentesek.

1,5l-es palackban, 3 féle egzotikus ízben kapható: trópusi mix, tonic-lime, narancs-mangó.

2013. június 13.

Az Apenta Vitamixx bevezetését júniusban médiakampány, eladáshelyi aktivitás és kóstoltatás kíséri.

2013. június 12.

Az árvíz elleni védekezésben segédkezők szomjoltásához több mint 6000 liter Olympos gyümölcslé adományozásával járultunk hozzá.

2013. május 15.

Kóstold meg TE is az új görögdinnyés és ananászos Megafrut-ot

Oldalak