Hírek

Post date: 2015. augusztus 18.

A színházi és filmes szerepei okán egyaránt elismert és népszerű színésznő, Oroszlán Szonja lett az Apenta Vitamixx arca. Azért esett a csinos és sportos művésznőre a választás, mert egy olyan ismert, ugyanakkor mégis közvetlen személyiséggel szerettük volna népszerűsíteni az ízesített ásványvíz-családot, aki a magánéletben is kiegyensúlyozott, egészségtudatos és aktív életet él.

Post date: 2015. augusztus 18.

A Maspex Olympos Kft közterületi termékszórás kampánnyal népszerűsíti az Apenta Vitamixx vitaminozott ízesített ásványvizeket a nyári melegben.

Az Apenta Vitamixx közterületi sampling kampány során 2 "apentás" Piaggió járja az országot és a forgalmasabb tereken megállva a hoszteszek jéghideg Apenta Vitamixxet osztogatnak az arra járóknak.

A kampány július közepén indult és augusztus végégig tart ez alatt Budapesten, 5 nagyvárosban, valamint balatoni és Velencei-tó környéki településeken kóstolhatják meg az érdeklődők az ízesített ásványvizet.

Post date: 2015. április 10.

Könnyen, szabadon

A strandszezon közeledtével sokan veszik komolyabban a sportolást és igyekeznek megszabadulni a tél folyamán felszedett kilóktól, ami sajnos sok lemondással és rengeteg odafigyeléssel is jár. A kalóriaszegény diéta mellett a folyadékbevitelre is fokozottan figyelni kell, hiszen mit sem ér egy ebédre elfogyasztott salátatál, ha mellé cukrozott üdítőt fogyasztunk.

Post date: 2014. március 4.

Az Apenta új ízei azok számára készültek, akkor a megszokott ízeken túl izgalmas, egzotikus ízekre vágynak.

A többi Apenta üdítőhöz hasonlóan szintén természetes ásványvízzel készülnek, csökkentett energiatartalmúak és mesterséges színezék mentesek.

1,5l-es palackban, 3 féle egzotikus ízben kapható: trópusi mix, tonic-lime, narancs-mangó.

Post date: 2013. június 13.

Az Apenta Vitamixx bevezetését júniusban médiakampány, eladáshelyi aktivitás és kóstoltatás kíséri.

Post date: 2013. február 1.

Apenta VitaMixx - Ez nem egy sima víz!

Post date: 2012. október 16.

Véget ért az Apenta „Irány Hollywood!” c. fogyasztói nyereményjátéka, mely során mozis nyereményeket sorsoltunk ki: közel  1500 mozijegyet, 8 Samsung LED Tv-s házimozi rendszert  és a fődíjat, a 10 napos kétszemélyes amerikai körutazást.

A fődíj szerencsés nyertesének az Apenta csapatát kiegészítve Kamarás Iván művészúr adta át a fődíjat. Kamarás Iván ingázik Budapest és Hollywood között, Amerikában és Magyarországon is él és dolgozik.  Egyik kedvenc üdítője az Apenta málna, így könnyen egymásra találtunk a közreműködésünk alkalmával.