Tejhabos élvezet

Kávét szinte mindenki iszik, de nem mindenki ugyanúgy. Manapság a kávénak számtalan elkészítési formája ismert, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Minden hangulathoz tartozik egy kávé.

A cappuccinot, sokan desszertként fogyasztják, hiszen egy jól elkészített tejhabos finomságot meginni valódi élvezet!
Íme néhány javaslat, hogyan lehet a cappuccinóból igazi desszertet varázsolni.

Csokis cappuccino

Elkészítés: 5 dkg csokit kis darabokra tördelünk, vizet öntünk hozzá, és kislángon megolvasztjuk. Amikor felolvadt, sima krémmé keverjük. Rátöltünk 4 dl La Festa cappuccinót, és jól összekeverjük. Ízlés szerint adunk hozzá cukrot.

Narancsos cappuccino

Elkészítés: 5 dl vízben 1 kávéskanál reszelt narancshéjat 1-2 percig főzünk. A forró főzetet 6 evőkanál La Festa cappuccino porra öntjük, elkeverjük és édesítjük.

Gyömbéres cappuccino

Elkészítés: 6 dl vízben 1 kávéskanál őrölt gyömbért 1-2 percig főzünk. A forró főzetet 6 kanál méz és 6 evőkanál La Festa cappuccino porra öntjük, elkeverjük, és hagyjuk kihűlni. Fogyasztás előtt félig felvert tejszínnel díszítjük.