Brand Manager

Ismerősen csengenek a következő népszerű termékek nevei: Apenta, Topjoy, Kubu, Nestea, Olympos…valamint Royal, Bols, Żubrówka?
Ha követed a trendeket, ezzel együtt értékeled a tradíciókban rejlő minőséget és szereztél már némi tapasztalatot alkoholos üzletágban, akkor jelentkezz a Maspex Olympos Kft.-hez BRAND MANAGER pozícióba.

Miért lehet izgalmas neked ez a lehetőség?

 • Mert Magyarország egyik legjobban fejlődő -nemzetközi és magyar márkákkal foglalkozó- vállalatának leszel fontos munkatársa
 • Marketing csapatunk tagjaként részese leszel vállalatunk pörgős életének, ami nagyszerű szakmai fejlődést biztosít.
 • Alkoholos italainkkal kapcsolatos marketing feladatok önálló ellátását bíznánk rád, miközben a csapat támogató hátterére mindig számíthatsz. Például: marketingtervek és stratégiák kidolgozása, projektmenedzsment, marketinganyagok gyártásának irányítása, nemzetközi találkozókon való részvétel…
 • Továbbá, ha szereted a Social media felületeket is, akkor még egy remek hírünk van: nálunk a munkaköri leírásodban is benne lesz ezek aktív használata.

Örömittasan fogadjuk jelentkezésed, ha:

 • Ha legalább 3 évet dolgoztál már marketing területen – jelentkezésed a VIP mappába kerül, ha alkoholtartalmú italok marketingjével is foglalkoztál már 😉
 • Ha kitartó és célorientált vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Ha magabiztos Microsoft Office tudásodra tudsz támaszkodni
 • Ha felsőfokú gazdasági vagy kommunikációs végzettséggel rendelkezel.
 • Ha precizitásodnak köszönhetően könnyen elvégzed az adminisztrációs feladatokat, legyen szó akár táblázat vagy prezentáció készítésről, piackutatási adatok feldolgozásáról, belső értékesítési adatok elemzéséről vagy éppen költségek és számlák nyomon követéséről
 • If you can use English, because our internal softwares, some reports are in English, and we communicate with the parent company in English as well.

Ha már az eddigiek is szimpatikusak voltak neked, szeretnénk tovább fokozni, hogy még miért lenne neked jó, ha velünk dolgoznál:

 • Mert a mai bizonytalan gazdasági környezetben mindenkinél felértékelődik egy biztos munkahely. A céges stabil hátteret nálunk több piacvezető termék is biztosítja, mint például: Topjoy, Kubu, Apenta, Olympos vagy a Royal.
 • Modern irodánk a XI. kerületben a Fehérvári úton található, tömegközlekedéssel könnyen elérhető
 • Heti egy nap Home office lehetőséget is igénybe tudsz venni, és azokon a napokon megspórolhatod a bejárási időt.
 • Munkaidőben rugalmasak vagyunk; ami fontos nekünk, hogy a feladatok elvégzésében számíthassunk rád, és időben végezz a projektekkel.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: névnapi köszöntések, fakultatív bicikli túra, karácsonyi buli, alkalmanként közös ebédek…
 • vezetőd, Andi, Marketing igazgatóként hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindig egyértelműen elmondja a célokat, és ha bármikor elakadnál, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőle, minden esetben segíteni fog. Az a típus, aki rendszeresen ad visszajelzést, fontos számára a csapatának motiváltsága és nagyra értékeli a szorgalmat és az önállóságot.
 • A kollégákról is sok jót tudnék írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, fiatalos, segítőkész csapat, akik már nagyon várnak téged! 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)