Demmand Planner Asszisztens

Ismerősen csengenek a következő népszerű termékek: Apenta, Topjoy, Kubu, Nestea, Olympos…valamint Bols, Royal, Żubrówka?

Szeretnéd lengyel nyelvtudásod kamatoztatni egy vidám, céltudatos csapatban és a Excel a kisujjadban van?

Ha igen, akkor csatlakozz a népszerű termékei portfólióját bővítő Maspex Olympos Kft-hez DEMAND PLANNER ASSZISZTENS pozícióba!

Miért lehet izgalmas neked ez a lehetőség?

 • Mert a Demand Planning Manager-ünk munkájának támogatásával részese leszel Magyarország egyik legmeghatározóbb nemzetközi és magyar márkákkal foglalkozó FMCG vállalatának pörgős életének.
 • Körültekintő és alapos munkavégzésednek köszönhetően kristálygömb nélkül is előrelátod a népszerű termékeinkre várható vevői keresletet és ennek megfelelően vonsz le következtetéseket és támogatod a tervezésüket. 🙂
 • Továbbá, ha szeretsz egyeztetni is, akkor még egy remek hírünk van. Mert nálunk a munkaköri leírásodban is benne lesz a társosztályokkal való napi kapcsolattartás. Itt ne csak a magyar értékesítési, marketing és logisztikai csapatra gondolj, hanem a lengyel gyártástervezési és logisztikai teamre is.
 • Precizitásod segít a lényeges adminisztrációs feladatok gördülékeny elvégzésében, legyen szó akár riport készítéséről, adatbázis karbantartásáról, mutatószámok méréséről és kiértékeléséről, vagy a beérkezések ütemezéséről.
 • Számítunk rád abban is, hogy az árukészletek folyamatos monitorozásával termékeink elérhetősége mindig biztos lesz és a készlethiányok továbbra is a minimum szinten vagy még az alatt lesznek. 🙂
 • Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk újító és eredményorientált ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével. Szóval csak nyugodtan rukkolj elő az ötleteiddel!

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 • Jeśli znasz język polski, to znacznie by ułatwiało komunikację i zreszta współpracę z naszymi polskimi oddziałami produkcyjnymi.
 • Jeśli planowanie i organizowanie sa dla Ciebie istotne i jesteś osobą zorientowaną na cel, ponieważ w Twoich wynikach to będzię się odzwierciedlać, a przy okazji nasz zgrany zespół jest taki. 🙂
 • Jeśli w codziennej pracy umiejętnie korzystasz z wiedzy związane z Microsoft Office
 • Jeśli masz wyksztalcenie przynajmniej średnie ekonomiczne

A fentieken és természetesen a versenyképes fizetésen túl miért lenne még jó, ha velünk dolgoznál?

 • Mert olyan menő termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell külön bemutatni, mert mindenki ismeri és szereti.
 • Napi szinten használhatod lengyel nyelvtudásod anyanyelvi lengyel kollégáinkkal
 • Szép és modern irodánk a XI. kerületben a Fehérvári úton található. Az Etele úttól 4 perc, míg a 4-es metró Újbuda- központ megállójától csupán 13 perc sétára vagyunk.
 • Heti egy nap Home office lehetőséget is igénybe tudsz venni, és azokon a napokon megspórolhatod a bejárási időt.
 • Munkaidőben rugalmasak vagyunk. Ami fontos nekünk, hogy a teendők elvégzésében számíthassunk rád, és időben végezz a bevállalt feladatokkal.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is. Csak néhány példa: rendszeres csapatépítő programok, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még? 🙂
 • A vezetőd, Patri, 20 éve (!) a csapatunk fontos tagja. Demand Planning Managerként hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindig egyértelműen elmondja a célokat, és ha bármikor elakadnál, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőle, minden esetben segíteni fog. Szereti, ha gördülékenyen mennek a folyamatok és nagyra értékeli a szorgalmat és megbízhatóságot.
 • A kollégákról is sok jót tudnék írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, vidám, segítőkész csapat, akik már nagyon várnak téged!

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)