Horeca Hunter

Royal, Bols, Żubrówka? Mint a poharak koccintásának hangja, olyan ismerősen csengenek számodra is ezek a trendi és minőségi alkoholos italok?
Topjoy, Apenta, Nestea? Szívesen képviselnéd ezen ismert üdítőinket is?
Vagány, talpraesett és sikerorientált vagy, valamint hajt a vadászösztön?
Ha igen, akkor remek hírünk van számodra, mert itt az idő, hogy megcélozd a népszerű termék portfólióval rendelkező Maspex Olympos Kft. kereskedelmi csapatának HORECA HUNTER pozícióját!

Mire számíthatsz, ha csatlakozol csapatunkhoz?

 • HORECA csapatunk kizárólag vendéglátóhelyeket céloz meg az ország ezen 3 régiója szerint: Pest megye, Nyugat- és Kelet-Magyarország.   
 • Kisugárzásod és magabiztos fellépésed által könnyen megnyered az új partnereket (legyen szó egyetemi klubról, a fiatalok által látogatott helyről, pubról vagy kocsmáról), és értékesíted a divatos és fiatalos termékeinket.
 • Vonzerődnek és kommunikációdnak köszönhetően pedig megtalálod velük a közös hangot és tartod a hosszú távú üzleti kapcsolatot a pultosoktól kezdve egészen a pub vezetőkig, akik szerződéskötésekkel és egyre növekvő rendelésekkel hálálják meg a törődésed és rájuk szánt idődet.
 • Akár a poharak, akár az üvegek röpködnek a bartender feje fölött, akkor sem veszíted szem elől a célt, és elhivatottságod a munka és termékeink iránt átlendít a kihívásokon. 😉
 • Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk visszajelzéseidet a területről, valamint újító és eredményorientált javaslataidat.
 • Mivel Magyarország élettel teli városait járod be, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod, amihez szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra.

Érdemes jelentkezned erre a lehetőségre:

 • Ha úgy érzed, hogy a fent leírtak teljesen passzolnak hozzád.
 • Ha vagány, kitartó, elhivatott és lendületes vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Ha tudod, hogy ebben a szakmában kellő alázattal és a kapcsolatok ápolásával lehetsz igazán sikeres.
 • Ha lakhelyed elsősorban Budapesten/Kecskeméten van, mert meglátásunk szerint innen tudod leghatékonyabban ellátni a feladatokat.
 • Ha legalább középfokú végzettséggel rendelkezel.
 • Előnnyel indulsz, ha a szórakozóhelyeken már ismernek és előre köszönnek neked. 😉

Miért jó velünk dolgozni?

 • Mert olyan ismert és népszerű termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell se bemutatni se rábeszélni, mert örömmel fogadják mindenhol, hiszen tudják, hogy az ár mellett a minőség is fontos
 • Sokan irigyelni fognak, mert neked akkor kezdődik a munkád, amikor bemész egy vendéglátóhelyre 🙂
 • Kötetlen munkaidőben dolgozhatsz, így rugalmasan oszthatod be magadnak a napi feladataidat úgy, hogy a hónap végi eredmények meglegyenek
 • Céges autót biztosítunk számodra – magánhasználatra is – így könnyen és gyorsan el tudsz jutni úticélodhoz
 • A versenyképes fizetésed minden hónap 10-ig megbízhatóan érkezik a számládra
 • A mai bizonytalan gazdasági környezetben mindenkinél felértékelődik egy biztos munkahely. A céges stabil hátteret nálunk több piacvezető termék is biztosítja, mint például: Royal, Topjoy, Kubu, Apenta+, Olympos.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás alkalmával is
 • Tudjuk, hogy a nagy napoknak nemcsak öröm, hanem anyagi vonzata is van. Ezért az életed fontos eseményihez mi is szívesen hozzájárulunk: házasságkötésed
  nettó 50 ezer Ft-tal, gyermeked születése esetén nettó 100 ezer Ft-tal tesszük még szebbé ezeket a napokat.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: rendszeres csapatépítő programok, futóverseny, céges vacsorák, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap…soroljam még? 🙂
 • A közvetlen vezetőd a HORECA Piacfejlesztési Manager lesz, aki az üdítőital szektorban eltöltött évtizedes és több éves alkohol szegmensben megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik, így, ha bármikor elakadnál, nyugodtan kérdezhetsz tőle, minden esetben segíteni és támogatni fog. Az a típus, akinek a munkája a hobbija, fontos számára a korrektség és nagyra értékeli a talpraesettséget és önállóságot.
 • Ahogy az ügyvezetőnk mondta az egyik meetingen: „Az emberek szeretnek itt dolgozni és jók abban, amit csinálnak.”
 • Sok jót tudnánk még írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, fiatalos, segítőkész csapat vagyunk, akik nagyon várnak téged! 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)