HORECA Területi Vezető

Ismerősen csengenek a következő nevek: Apenta, Topjoy, Kubu, Nestea, Olympos, valamint Bols, Royal, Żubrówka?
Szeretnél a Sales csapatunk egyik vezetője lenni, aki tervez, irányt mutat és motiválja az embereit a közös célok elérése érdekében?
Ha igen, akkor csatlakozz a népszerű termékei portfólióját bővítő Maspex Olympos Kft. Sales csapatába HORECA TERÜLETI VEZETŐ pozícióba!

Főbb feladatok, munkák:

 • Eddigi tapasztalataid segítségedre lesznek a területi értékesítési tervek és stratégiák kidolgozásában, valamint a havi, negyedéves cikluscélok előkészítésében.
 • Eredményorientáltságodnak köszönhetően fejlesztő és elérhető célokat határozol meg csapatodnak.
 • Kiváló kommunikációs képességed által a kapcsolattartás a közvetlen kollégákkal és a társosztályokkal is gördülékenyen fog menni.
 • A piac folyamatos monitorozása által könnyen levonod a következtetéseket és felkészíted a csapatot a következő lépésekre.
 • Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk új fejlesztési ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével, legyen szó akár eladáshelyi eszközök kihelyezéséről vagy a költségvetés hatékonyabb felhasználásáról.
 • Napjaid során támogatod a csapatodba tartozók munkáját, koordinálod és ellenőrződ tevékenységüket.
 • Iránymutatásoddal és motiválásoddal csapatod hosszútávon összetartó egységet alkot.
 • Feltárod a fejlődés lehetőségét, kidolgozol koncepciókat a megoldásra.
 • Mivel számodra is fontos, hogy kikkel dolgozol együtt, ezért aktívan részt veszel a kiválasztási és betanítási folyamatokban.
 • A célok, teljesítményekés riportokfolyamatos nyomon követése által, tényszerű értékeléseket és visszajelzéseket tudsz adni a huntereidnek.
 • Proaktivitásoddal és példamutatásoddal a csapatod hajtómotora vagy.

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Ha HoReCa területen minimum 3 évet dolgoztál már, mert ezekre a tapasztalatokra alapozva könnyebben tudod majd elvégezni nálunk a napi munkádat.
 • Ha magabiztos Excel tudásodra tudsz támaszkodni a beszámolók, riportok készítésekor.
 • Ha szereted, amit csinálsz, eredményorientált vagy és hatékonyan tudsz motiválni másokat a közös cél elérése érdekében.
 • Ha felsőfokú végzettséggel és tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezel.
 • Mivel a területi vezetőkkel való együtt dolgozás és ellenőrzés céljából többször is fogsz a területen járni, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod 😉 – ehhez viszont szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra.
 • Jelentkezésed a VIP mappába kerül, ha alkohol piaci tapasztalatod van.

Amit kínálunk:

 • Mert olyan ismert termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell bemutatni a partenereknél, hanem örömmel fogadnak mindenhol.
 • A mai bizonytalan gazdasági környezetben mindenkinél felértékelődik egy biztos munkahely. A céges stabil hátteret nálunk több piacvezető termék is biztosítja, mint például: Royal, Topjoy, Kubu, Apenta+, Olympos.
 • Kötetlen munkaidőben dolgozhatsz, így rugalmasan oszthatod be magadnak a napi feladatidat úgy, hogy a hónap végi eredmények meglegyenek
 • Céges autót biztosítunk számodra – magánhasználatra is – így könnyen és gyorsan el tudsz jutni úticélodhoz.
 • A versenyképes fizetésed minden hónap 10-ig megbízhatóan érkezik a számládra.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még?
 • Sok jót tudnék írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk.

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)