HR Munkatárs

Ismerősen csengenek a következő termékek: Apenta, Topjoy, Kubu, Nestea, Olympos…?

Szeretnéd szorgalmad és kedvességed kamatoztatni egy olyan céltudatos csapatban, ahol nemcsak adminisztrálsz, hanem aktív részese leszel HR folyamatok kiépítésének?

Ha te is szíveden viseled a rád bízott feladatokat, akkor jelentkezz Magyarország egyik legjelentősebb ital és gyümölcslégyártó cégéhez HR MUNKATÁRS pozícióba!

Miért lehet izgalmas neked ez a lehetőség?

Mert HR-rel kapcsolatos önálló feladatok ellátását bízzuk rád, miközben a csapat támogató hátterére mindig számíthatsz. De milyen színes feladatokra is gondolunk pontosan? Például álláshirdetések közzététele különböző portálokon, jelentkezők szűrése, első körös interjúk lebonyolítása, céges rendezvények intézése…ugye milyen jól hangzanak?

Továbbá, ha szeretsz szervezkedni is, akkor még egy remek hírünk van. Mert nálunk a munkaköri leírásodban is benne lesz, hogy a vezetőknek és a jelölteknek segíts egymásra találni interjú időpontok egyeztetésével.

Precizitásodnak köszönhetően könnyen elvégzed az adminisztrációs feladatokat, legyen szó akár riport készítéséről, adatok rögzítéséről vagy adatbázisok kezeléséről.

Számítunk rád abban is, hogy állásbörzéken, kiállításokon a csapat többi tagjával képviseld a cégünket.

Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk újító és eredményorientált ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével. Szóval csak nyugodtan rukkolj elő az ötleteiddel!

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 • Ha empatikus és célorientált vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Ha magabiztos Microsoft Office tudásodra tudsz támaszkodni napi munkavégzésed során.
 • Ha az álláshirdetési portálok és a toborzás a kisujjadban van

A fentieken és természetesen a versenyképes fizetésen túl miért lenne még jó, ha velünk dolgoznál?

 • Mert feladataid kétségkívül érdekesek és változatosak lesznek. Emberekkel vagyunk kapcsolatban minden nap, ezért nincs két egyforma nap, de ettől is szép ez a szakma. 🙂
 • Munkaidőben rugalmasak vagyunk, senki sem fog megenni, ha fél órával később érsz be, vagy valami elintézni valód miatt ki kell szaladnod napközben (természetesen a vezetőd azért tudjon róla). Ami fontos nekünk, hogy a feladatok elvégzésében számíthassunk rád, és időben végezz a bevállalt projektekkel.
 • Cégünk Nyárlőrincen van, ami New Orleanstól ugyan messze, de Kecskeméttől csupán 15 percnyire van autóval.
 • Szeretnénk megkönnyíteni a bejutásod, ezért több bejárási támogatási forma közül is tudsz majd választani.
 • Heti 1 nap Home officet is biztosítunk számodra. Ezeken a napokon megspórolod a bejárásra szánt időt.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is
 • Nálunk biztosan nem fogsz szomjazni, mert népszerű üdítőinkhez kedvezményes áron jutsz hozzá, és ennek rokonok és barátok is örülni fognak. 🙂
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is. Csak néhány példa: csapatépítő programok, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még? 🙂
 • Sok jót tudnánk még írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)