Kereskedelmi asszisztens

Ismerősen csengenek a következő márkák: Apenta, Topjoy, Kubu, Olympos, Plussz…?

Szeretnéd szorgalmad és kitartásod kamatoztatni egy vidám, céltudatos csapatban és az excelt jobban ismered, mint a tenyeredet?

Ha igen, akkor csatlakozz hozzánk KERESKEDELMI ASSZISZTENS pozícióba!

Mikre számíthatsz napjaid során:

  • Az Országos Nagykereskedelmi Vezető munkájának támogatásával részese leszel Magyarország egyik meghatározó FMCG vállalat pörgős életének.
  • Precizitásodnak köszönhetően könnyen elvégzed az adminisztrációs feladatokat, riportokat, prezentációkat és ezek által is hasznos tagja leszel az értékesítési csapatnak.
  • Jó kommunikációs készséged és vevőorientált gondolkodásmódod miatt nemcsak a kollégáid, hanem külső/belső partereink is veled szeretik legjobban tartani a kapcsolatot.
  • Elsők között fogod tudni az aktuális árakat és az akciókat, mert ezek beállítása az SAP-ben az egyik feladatod lesz.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Jó hír, hogy nem gyűjtjük a papírokat. Nem baj, ha nincs 3 diplomád, mert a hozzáállásod, kitartásod és a szorgalmad, ami igazán számít nekünk.
  • Fontos, hogy az Excellel kiváló barátságban legyél. Nyugi, nem várunk makrókat és scenario elemzést, viszont riportok és egyszerűbb diagrammok magabiztos elkészítése elengedhetetlenek majd a napi munkád során.
  • It’s also important that you can use English, because our internal softwares, some reports are in English, and we communicate with the parent company in English.
  • Örülünk, ha már dolgoztál SAP-vel vagy más integrált vállalatirányítási rendszerrel.

Miért válassz minket:

Mert nálunk hosszú távú lehetőség vár rád, üdítő munkakörnyezetben dolgozhatsz Budapest XI. kerületébe, ahol egy vidám, céltudatos és támogató csapat tagja lehetsz. Továbbá a versenyképes fizetés mellett a bejárást is támogatjuk, valamint heti 1 nap Home Office lehetőséget is igénybe vehetsz.


Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)