Marketing Asszisztens

Szívesen dolgoznál a következő népszerű termékekkel: Apenta, Topjoy, Kubu, Nestea, Olympos…valamint Bols, Royal, Żubrówka?

Szeretnéd szorgalmad és kitartásod kamatoztatni egy vidám, céltudatos csapatban és a Social média felületeket jobban ismered, mint a tenyeredet?
Ha igen, akkor csatlakozz a népszerű termékei portfólióját bővítő Maspex Olympos Kft.-hez MARKETING ASSZISZTENS pozícióba!

Miért lehet izgalmas neked ez a lehetőség?

Mert Marketing csapatunk munkájának támogatásával részese leszel Magyarország egyik legmeghatározóbb nemzetközi és magyar márkákkal foglalkozó FMCG vállalat pörgős életének.

Népszerű termékeinkkel kapcsolatos marketing részfeladatok önálló ellátását bíznánk rád, miközben a csapat támogató hátterére mindig számíthatsz. De milyen színes feladatokra is gondolunk pontosan? Például reklámanyagok összeállítása, címketervek készítésében való közreműködés, árajánlatok beszerzése, prezentációk készítése, termékfejlesztéshez kapcsolódó íztesztek lebonyolítása (szerencsére finom termékeink vannak 😉 ),  influencerek felkutatása …ugye milyen jól hangzanak?

Továbbá, ha szereted a Social media felületeket is, akkor még egy remek hírünk van. Mert nálunk a munkaköri leírásodban is benne lesz, hogy napközben figyeld ezeken a felületeken a versenytársainkat, hogy milyen aktivitást folyatnak, és ezekből milyen következtetéseket vonhatunk le.

Precizitásodnak köszönhetően könnyen elvégzed az adminisztrációs feladatokat, legyen szó akár riport vagy prezentáció készítésről, piackutatási adatok feldolgozásáról, belső értékesítési adatok elemzéséről, adatbázisok kezeléséről vagy éppen költségek és számlák nyomon követéséről.

Amit még nem említettünk, hogy új kapcsolatokra is szert tehetsz: számos jó fej ügynökséget és társosztálybeli kollégát is megismerhetsz.

Számítunk rád abban is, hogy ha külsős helyszínen kóstoltatás vagy szponzorált rendezvény zajlik, akkor ellenőrizd, illetve véleményezd az eseményt.

Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk újító és eredményorientált ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével. Szóval csak nyugodtan rukkolj elő az ötleteiddel!

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 • Ha szereted a marketinget és célorientált vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Ha magabiztos Microsoft Office tudásodra tudsz támaszkodni a beszámolók, riportok készítésekor.
 • Ha felsőfokú gazdasági vagy kommunikációs végzettséggel rendelkezel.
 • Ha a Social media felületek kezelése a kisujjadban vannak
 • If you can use English, because our internal softwares, some reports are in English, and we communicate with the parent company in English.
 • Jelentkezésed a VIP mappába kerül, ha marketing, social media, vagy kommunikációs ügynökségi tapasztalattal rendelkezel. 🙂

A fentieken és természetesen a versenyképes fizetésen túl miért lenne még jó, ha velünk dolgoznál?

 • Mert olyan menő termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell külön bemutatni, mert mindenki ismeri és szereti.
 • Szép és modern irodánk a XI. kerületben a Fehérvári úton található. Az Etele úttól 4 perc, míg a 4-es metró Újbuda- központ megállójától csupán 13 perc sétára vagyunk.
 • Heti egy nap Home office lehetőséget is igénybe tudsz venni, és azokon a napokon megspórolhatod a bejárási időt.
 • Munkaidőben rugalmasak vagyunk, senki sem fog megenni, ha fél órával később érsz be, vagy valami elintézni valód miatt ki kell szaladnod napközben (természetesen a vezetőd azért tudjon róla). Ami fontos nekünk, hogy a feladatok elvégzésében számíthassunk rád, és időben végezz a bevállalt projektekkel.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is
 • Nálunk biztosan nem fogsz szomjazni, mert népszerű üdítőinkhez kedvezményes áron jutsz hozzá, és ennek rokonok és barátok is örülni fognak. 😊 És ugye ne feledkezzünk meg a munkaköri feladatokban szereplő termékkóstolásokról sem. 😊
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is. Csak néhány példa: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még? 🙂
 • A vezetőd, Andi, 15 éve (!) a marketing csapat vezetője. Marketing igazgatóként hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindig egyértelműen elmondja a célokat, és ha bármikor elakadnál, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőle, minden esetben segíteni fog. Az a típus, aki rendszeresen ad visszajelzést, fontos számára a csapatának motiváltsága és nagyra értékeli a szorgalmat.
 • A kollégákról is sok jót tudnék írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. 😊 Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, fiatalos, segítőkész csapat, akik már nagyon várnak téged!

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)