Nagykereskedelmi Manager – független csatorna

Ismerősen csengenek a következő nevek: Apenta, Topjoy, Kubu, Nestea, Olympos…
valamint Bols, Royal, Żubrówka?

Ha neked is véredben van a kereskedelem és az irodában ülést nem neked találták ki, akkor csatlakozz a népszerű termékei portfólióját bővítő Maspex Olympos Kft.
On Trade csapatába NAGYKERESKEDELMI MANAGER – független csatorna pozícióba!

Miért lehet izgalmas neked ez a lehetőség?

Mert közkedvelt termékeink nagyköveteként tapasztalataidat felhasználva önállóan szervezheted meg feladataidat, miközben az On Trade csapat támogató hátterére mindig számíthatsz.

Napjaid során látogatást teszel a meglévő független nagykereskedőknél, akik nemcsak az egyre növekvő forgalmi rendeléseikkel, hanem a szélesebb portfoliónk tartásával is meghálálják a rájuk szánt idődet.

A meglévő és aktív független nagykereskedelmi kapcsolataidtól nem kell elbúcsúznod, hanem továbbra is fenntarthatod velük a jó viszonyt, sőt támogatjuk új, jófej nagykeresek megismerését is.

Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk újító és eredményorientált ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével, legyen szó akár eladáshelyi eszközök kihelyezéséről vagy a költségvetés hatékonyabb felhasználásáról.

Örömittasan fogadjuk jelentkezésed, ha:

 • FMCG területen minimum 2-3 évet dolgoztál már, mert ezekre a tapasztalatokra alapozva könnyebben tudod majd elvégezni nálunk a napi munkádat.
 • Magabiztos Excel tudásodra tudsz támaszkodni a beszámolók, riportok készítésekor.
 • Szereted, amit csinálsz és célorientált vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Mivel egész országunkat járod be, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod – ehhez viszont szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra.

Külön örülünk, ha:

 • Felsőfokú végzettséggel és tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezel.
 • Jelentkezésed a VIP mappába kerül, ha alkohol piaci tapasztalatod van. 😉

Ha már az eddigiek is szimpatikusak voltak neked, szeretnénk tovább fokozni, hogy még miért lenne neked jó, ha velünk dolgoznál:

 • Olyan ismert termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell bemutatni a nagykereknél, hanem örömmel fogadnak mindenhol
 • Kötetlen munkaidőben dolgozhatsz, így rugalmasad oszthatod be magadnak a napi feladatidat úgy, hogy a hónap végi eredmények meglegyenek
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is
 • Nálunk biztosan nem fogsz szomjazni, mert népszerű üdítőinkhez kedvezményes áron jutsz hozzá, és ennek rokonok és barátok is örülni fognak 🙂
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még? 🙂
 • A vezetőd 16 éve (!) oszlopos tagja a kereskedelmi csapatunknak. On Trade menedzsereként hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik, soha nem beszél mellé, mindig egyértelműen elmondja a célokat, és ha bármikor elakadnál, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőle, segíteni fog. Az a típus, aki rendszeresen ad visszajelzést és nagyra értékeli a korrektséget.
 • A kollégákról is sok jót tudnék írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk 😉

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)