Retail területi képviselő (Győr-Moson Sopron vármegye)

Szívesen képviselnéd a következő népszerű termékeinket: Topjoy, Apenta, Kubu, Nestea…valamint Royal, Bols, Żubrówka, Hendrick’s, Grant’s…?
Fontos számodra a szakmai fejlődés, de az irodában ülést nem neked találták ki?
Kitartásod megbízhatósággal és remek fizikai kondícióval társul?
Ha igen, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a népszerű termékeit gyártó és forgalmazó Maspex Olympos Kft. csapatához Retail területi képviselőnek!

Milyen feladatokra számíthatsz?

 • Napjaid során látogatást teszel a partnereinknél a túraútvonalad mentén, akik egyre növekvő rendelésekkel hálálják meg a rájuk szánt idődet.
 • Kisugárzásod és magabiztos fellépésed által könnyen értékesíted a divatos és fiatalos termékeinket, amiknek támogatod az előnyös kihelyezését az üzletekben.
 • Neked köszönhetően polcrészeink és másodlagos kihelyezéseink is mindig szemet gyönyörködtetően fognak kinézni, legyen szó akár polcfeltöltésről vagy a displayek megfelelő kihelyezéséről.
 • A munkához tartozó adminisztrációt mobil appon keresztül tudod rögzíteni a helyszíneken, így hazaérkezésed után nem kell órákat ’papírmunkával’ eltöltened.
 • Mivel főleg Győr-Moson-Sopron megye gyönyörű településeit járod be, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod – ehhez viszont szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra és arra, hogy szeress vezetni.

Mikor érdemes jelentkezned erre a lehetőségre?

 • Ha megbízható, lendületes és proaktív vagy, mert a mi összetartó csapatunk is ilyen.
 • Ha tudod, hogy ebben a szakmában kellő alázattal és a kapcsolatok ápolásával lehetsz igazán sikeres.
 • Ha bírod a strapát és jó fizikumodnak köszönhetően, ha hegyeket nem is, de üdítőket és alkoholokat könnyedén és szívesen mozgatsz a nap folyamán.
 • Ha legalább középfokú végzettséggel rendelkezel.
 • Örülünk, ha van területi képviselői pozícióban szerzett minimum 1 éves tapasztalatod, különösen, ha az FMCG szektorban. De lelkes, motivált pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk – ebben az esetben rövid motivációs leveled hasznunkra lesz a kiválasztás során!  😉

Előnyt jelent

 • Ha elsősorban Győr környékén laksz, mert innen tudod leghatékonyabban elvégezni a feladatokat és bejárni a területedet.

Miért lenne neked jó, ha a csaptunk tagja lennél?

 • Mert olyan ismert és népszerű termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell se bemutatni se tukmálni, mert örömmel fogadják mindenhol.
 • Kötetlen munkaidőben dolgozhatsz, így rugalmasad oszthatod be magadnak a napi feladatidat úgy, hogy a hónap végi eredmények meglegyenek.
 • Versenyképes fizetésed minden hónap 10-ig megbízhatóan érkezik a számládra.
 • Céges autót biztosítunk számodra – magánhasználatra is – így könnyen és gyorsan el tudsz jutni úticélodhoz – és ez a mai üzemanyag áraknál igen fontos szempont.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön ebéd vásárláskor vagy egy utazás kapcsán is.
 • Tudjuk, hogy a nagy napoknak nemcsak öröm, hanem anyagi vonzata is van. Ezért az életed fontos eseményihez mi is szívesen hozzájárulunk: házasságkötésed nettó 50 ezer Ft-talgyermeked születése esetén nettó 100 ezer Ft-tal tesszük még szebbé ezeket a napokat.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, balatoni bicikli túra, futó versenyek, karácsonyi buli, családi nap…
 • A vezetőd 10 éve tagja a kereskedelmi csapatunknak. Területi vezetőként széles szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindig egyértelműen elmondja a célokat, és ha bármikor elakadnál, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőle, mindig számíthatsz rá. Az a típus, aki rendszeresen ad visszajelzést, fontos számára a csapata motiváltsága és nagyra értékeli a szorgalmat és kitartást.
 • Sok jót tudnék még írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, fiatalos, segítőkész csapat vagyunk, akik nagyon várnak téged! 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)