Termelési műszakvezető

Ismerősen csengenek a következő márkák: Apenta, Topjoy, Olympos, Kubu, Plusssz…?
Szeretnél tagja lenni Magyarország egyik legkiemelkedőbb üdítőitalokat gyártó vállalatának?
Akkor itt az idő, hogy csatlakozz Kecskeméttől csupán 15 percnyire lévő Maspex Olympos Kft-hez TERMELÉSI MŰSZAKVEZETŐ pozícióba!

Feladatok:

 • Napjaid során nyomon követed a kitűzött termelési terv alakulását és proaktív problémamegoldó képességednek köszönhetően időben reagálsz a kihívásokra.
 • Körültekintő szervezésed és csapatod motivált irányítása által könnyedén biztosítod a folyamatos termelést, kezdve az anyagok átvételétől, a hatékony létszámgazdálkodáson át, egészen az üzem elvárt műszaki és higiéniai állapotáig.
 • Csapatoddal élen jártok a hatékonyságnövelési és veszteségcsökkentési projektekben, miközben szem előtt tartjátok a biztonságos és higiénikus munkakörnyezetet.
 • Számítógépes ismereteid megkönnyítik a rendszeres riportok és üzemi dokumentumok elkészítését.
 • Nemcsak a mennyiség, de a minőség is elengedhetetlen számodra.

Elvárások:

 • Elhivatott és dinamikus személyiséggel rendelkezel, aki önállóan, lelkiismeretesen és felelősségteljesen végzi a munkáját
 • Három műszakos munkarend vállalása megoldható számodra
 • Minimum középfokú végzettséged van (élelmiszeripari-, kereskedelmi-, OKJ technikusi képzés)

Előnyt jelent:

• Ha élelmiszeripar területén minimum 2 éves tapasztalatot szereztél már és rálátásod van a következőkre: SAP, LEAN, Excel, KPI, HACCP

Amit kínálunk:

Miért jó velünk dolgozni?

 • Mert a 3 műszakos munkarendet és a túlórákat korrekten díjazzuk havonta
 • Tisztességes fizetésed minden hónap 10-ig megbízhatóan érkezik a számládra
 • Nálunk a munkaközi szünet a fizetett munkaidő része – vagyis nem kell ledolgoznod 🙂
 • munkaruha tisztításáról is mi gondoskodunk, így neked nem kell hazavinned és mosással fáradoznod
 • Éves közel negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz
 • Az élet minden területén számíthatsz ránk, mert tudjuk, hogy a nagy napoknak nemcsak öröm, hanem anyagi vonzata is van. Ezért az életed fontos eseményihez mi is szívesen hozzájárulunk: házasságkötésed nettó 50 ezer Ft-tal, gyermeked születése esetén
  nettó 100 ezer Ft-tal tesszük még szebbé ezeket a napokat.
 • Cégünk Nyárlőrincen van, ami New Orleanstól messze, de Kecskeméttől csupán 15 percnyire van autóval. De így is szeretnénk megkönnyíteni a bejutásod, ezért ingyenes céges buszjáratok is indítunk a következő településekről: Nagykőrös, Kecskemét, Csépa, Tiszaug, Tiszakécske, Lakitelek, Tiszaalpár
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is, ezért számos jó hangulatú vállalati rendezvényt szervezünk, ahova szeretettel várunk minden kollégát.
 • Üdítő munkakörnyezetben dolgozhatsz, ahol segítjük, támogatjuk egymást 😉

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)