Területi Képviselő (Budapest, Pest megye)

Szívesen képviselnéd a következő népszerű márkáinkat: Topjoy, Apenta+, Kubu, Nestea… valamint Bols, Royal, Żubrówka?

Kitartásod megbízhatósággal és remek fizikai kondícióval társul?

Ha igen, akkor itt az idő, hogy csatlakozz hozzánk TERÜLETI KÉPVISELŐ (Budapest, Pest megye) pozícióba!

Miért lehet izgalmas neked ez a lehetőség?

Népszerű termékeink számos kategóriában piacvezetőek, így feladatod nem az új ajtókon való kopogtatás lesz, hanem hétköznapjaid során látogatást teszel a már meglévő partnereinknél a túraútvonalad mentén, akik egyre növekvő rendelésekkel hálálják meg a rájuk szánt idődet.

Kisugárzásod és magabiztos fellépésed miatt könnyen generálsz rendeléseket a divatos és fiatalos termékeinkre, amelyeknek támogatod az előnyös kihelyezését az üzletekben.

Neked köszönhetően polcrészeink és másodlagos kihelyezéseink is mindig szemet gyönyörködtetően fognak kinézni, legyen szó akár polcfeltöltésről vagy a displayek megfelelő kihelyezéséről.

Mivel Pest megye gyönyörű településeit járod be, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod – ehhez viszont szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra és arra, hogy szeress vezetni.

Mikor érdemes jelentkezned? Most! 😉

Amennyiben jó fizikumodnak köszönhetően, ha hegyeket nem is, de üdítőket könnyedén és szívesen mozgatsz a nap folyamán, mert feladataid egy része merchandiser teendőkből áll,

Fontos számunkra, hogy megbízható, lendületes és kitartó legyél, mert a mi összetartó csapatunk is ilyen.

Külön örülünk:

Ha már 1 éves FMCG szektorban szerzett területi képviselői tapasztalattal rendelkezel.

Ha alkohol piaci tapasztalatod van. 😉

Neked és nekünk is jobb a hatékony munkavégzés miatt, ha elsősorban olyan helyen laksz, ahonnan mindennap könnyen megközelíted a túraútvonalad, vagyis Budapest IV. XIV. XV. XVI. XIII. XVII. kerülete az ideális kiindulópontod.

A fentieken és természetesen a versenyképes fizetésen túl miért lenne még jó, ha a csapatunkhoz tartoznál?

Mert menő termékekkel dolgozhatsz, amik szinte magukat eladják. 😉

Céges autót biztosítunk számodra – magánhasználatra is 😉 – így könnyen és gyorsan el tudsz jutni úticélodhoz.

Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is

Nálunk biztosan nem fogsz szomjazni, mert népszerű üdítőinkhez kedvezményes áron jutsz hozzá 😉

Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még? 🙂

A vezetőd, Judit, közel 4 éve fontos tagja a kereskedelmi csapatunknak. Területi vezetőként széles szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindig egyértelműen elmondja a célokat, és ha bármikor elakadnál, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőle, mindig számíthatsz rá. Az a típus, aki rendszeresen ad visszajelzést, fontos számára a csapata motiváltsága és nagyra értékeli a szorgalmat és kitartást.


Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)