Területi Képviselő (Csongrád-Csanád megye)

Szívesen képviselnéd a következő népszerű márkáinkat: Topjoy, Apenta, Kubu, Nestea…?

Vonzerődnek és kommunikációdnak köszönhetően könnyen megtalálod a közös hangot mindenkivel?

Kitartásod megbízhatósággal és remek fizikai kondícióval társul?

Ha igen, akkor itt az idő, hogy csatlakozz hozzánk TERÜLETI KÉPVISELŐ (Csongrád-Csanád megye) pozícióba!

Főbb feladatok, munkák:

Hétköznapjaid során látogatást teszel a meglévő partnereinknél a túraútvonalad mentén, akik egyre növekvő rendelésekkel hálálják meg a rájuk szánt idődet.

Kisugárzásod és magabiztos fellépésed miatt könnyen értékesíted a divatos és fiatalos termékeinket, amelyeknek támogatod az előnyös kihelyezését az üzletekben szavakkal és tettekkel (pakolással) egyaránt. Neked köszönhetően polcrészeink és másodlagos kihelyezéseink is mindig szemet gyönyörködtetően fognak kinézni, legyen szó akár polcfeltöltésről vagy a displayek megfelelő kihelyezéséről.

Mivel Csongrád-Csanád megye gyönyörű településeit járod be, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod – ehhez viszont szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra és arra, hogy szeress vezetni.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Fontos számunkra, hogy megbízható, lendületes és kitartó legyél, mert a mi összetartó csapatunk is ilyen. Az új kihívásokban lehetőséget láss és megtaláld a legjobb megoldási alternatívákat.

Jó fizikumodnak köszönhetően, ha hegyeket nem is, de üdítőket könnyedén és szívesen mozgatsz a nap folyamán.

Örülünk, ha már van területi képviselői pozícióban szerzett minimum 1 éves tapasztalatod, különösen, ha az FMCG szektorban. De lelkes, motivált pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk! 🙂

Munkavégzés hatékony végzése miatt fontos számunkra, hogy Szeged közelében legyen a lakhelyed.

Miért válassz minket a versenyképes fizetésen túl?

  • mert munkavégzéshez céges személyautót biztosítunk, aminek magánhasználata is megengedett nálunk 😉
  • Bónusz, SZÉP kártya és telefon vár rád
  • kötetlen munkaidőben dolgozhatsz, vagyis magadnak oszthatod be az idődet – a lényeg, hogy a napi kitűzött feladatok el legyenek végezve
  • egy dinamikus és sikerorientált csapat tagja lehetsz, akik támogatják egymást a mindennapok során
  • nálunk hosszú távú karriert építhetsz
  • kedvezményes üdítő vásárlási lehetőséget is biztosítunk neked 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)