A Kubu most két új pürével bővül. Az új Kubu Immuno pürék nemcsak finomak, hanem tudatosan összeállított összetevőkkel az immunrendszer támogatását is segítik, hiszen mindkét ízvariáns – málna-csipkebogyó és körte-bodzabogyó – hozzáadott C-vitamint és cinket tartalmaz. A termékek hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készülnek.


Kubu Immuno – Körte-bodzabogyó
Összetevők: alma püré (39,85%), körte püré sűrítményből (30%), sárgarépa püré (20%), banán püré (10%), acerolalé sűrítményből (0,1%), bodzabogyó kivonat (0,05%), C-vitamin (L-aszkorbinsav), cink-glükonát.

Kubu Immuno – Málna-csipkebogyó
Összetevők: pürék: alma (46%), sárgarépa (25%), banán (22%), eper (5%), málna (1%), csipkebogyó (0,8%), acerolalé sűrítményből (0,1%), hibiszkusz kivonat (0,05%), aroma, C-vitamin (L-aszkorbinsav), cink-glükonát.