Maspex Wadowice csoport

A Maspex Wadowice Cégcsoport az egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalat Közép-Kelet Európában.

Gyümölcslé és üdítőitalok körében meghatározó szereplő Magyarországon, piacvezető Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában. Ugyancsak jelentős a cég jelenléte Romániában, Bulgáriában és Litvániában.

Az instant termékek (cappuccino, kakaópor, kávé krémpor, instant tea) piacán szintén az egyik legnagyobb gyártó.

E mellett Lengyelországban és Romániában piacvezető a száraztészta piacon. A cégcsoport ezen kívül lekvárokat, ketchupot, szószokat, valamint készételeket és konzerveket is gyárt s forgalmaz Lengyelországban. Romániában vezető szerepet tölt be az ásványvíz gyártók között is.

A vállalat évek óta stratégiai céljának tekinti a fogyasztók számára fontos értékeket képviselő márkák folyamatos építését, megújítását, s akár más, helyi vagy nemzetközi cégekkel való egyesülések útján is szélesíti és fejleszti kínálatát.

A cégcsoport legismertebb márkái: Tymbark, Top Joy, Kubu, Apenta, Olympos, Ekland, Brumi (Puchatek), DecoMorreno, Coffeeta (Cremona), LaFesta, Plusssz, Lubella…

A Maspex Csoport termékei világszerte több mint 50 országba eljutnak. A vállalat számos forgalmazóval működik együtt az Európai Unióban és Európa más országaiban, valamint az Egyesült Államokban, Kanadában, a Közel-Keleten és a Távol-Keleten.

www.maspex.com.pl/en