
Apenta+ ANTI-STRESS Gránátalma-acai-piros szőlő ízű, enyhén szénsavas üdítőital C-, B-vitaminokkal és cinkkel
Összetevők: Apenta Mineral természetes ásványvíz, glükóz-fruktózszörp (G**) és / vagy cukor (D**), szén-dioxid (min. 2 g/l), gyümölcslevek sűrítményekből: piros szőlő (1%), gránátalma (1%), alma, étkezési sav (citromsav), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), feketerépa sűrítmény, hibiszkusz sűrítmény, stabilizátorok (gumiarábikum, fagyanta glicerin-észterei), vitaminok: C-vitamin (L-aszkorbinsav), niacin ((B3-vitamin) nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), tiamin ((B1-vitamin) tiamin-mononitrát), cink-acetát.
**G, D – a felhasznált összetevőktől függően: lásd a feliratot a palack oldalán.
Nettó térfogat: 750 ml
Minőségét megőrzi a palack oldalán jelzett időpontig. Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után hűtőszekrényben tárolja és 3-4 napon belül fogyassza el.
Tárolás alatt a termék színe kis mértékben változhat, azonban ez nem befolyásolja a minőségét.
Tápérték adatok
| Átlagos tápérték | 100 ml termékben |
| Energia | 124 kJ / 29 kcal |
| Zsír | 0 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0 g |
| Szénhidrát | 7,1 g |
| amelyből cukrok | 7,1 g |
| Fehérje | 0 g |
| Só | 0 g |
| C-vitamin | 12 mg (15%*) |
| Niacin (B3-vitamin) | 2,4 mg (15%*) |
| B6-vitamin | 0,21 mg (15%*) |
| Tiamin (B1-vitamin) | 0,165 mg (15%*) |
| Cink | 1,5 mg (15%*) |
* NRV: a felnőtteknek javasolt táplálkozási beviteli referenciaérték %-a.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez.
A B6-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
Allergén összetevők
I = tartalmazza / N = nem tartalmazza / * = nyomokban tartalmazhatja
| Glutént tartalmazó gabonafélék | N |
| Rákfélék és belőlük készült termékek | N |
| Tojás és belőle készült termékek | N |
| Hal és belőle készült termékek | N |
| Földimogyoró és belőle készült termékek | N |
| Szójabab és belőle készült termékek | N |
| Tej és és belőle készült termékek (beleértve a laktózt) | N |
| Diófélék és belőle készült termékek | N |
| Zeller és belőle készült termékek | N |
| Mustár és belőle készült termékek | N |
| Szezámmag és belőle készült termékek | N |
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, ill. 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mértékben | N |
| Csillagfürt és belőle készült termékek | N |
| Puhatestűek és belőle készült termékek | N |


