Apenta+ RELAX

Apenta+ Relax feketeribizli-vörösáfonya-hibiszkusz ízű szénsavmentes energiamentes üdítőital, édesítőszerekkel, természetes ásványvízzel, B-vitaminokkal, magnéziummal, citromfű kivonattal.

Összetevők: Apenta Mineral természetes ásványvíz, étkezési sav (citromsav), aromák, magnézium-karbonátok, tartósítószer (kálium-szorbát), édesítőszerek (ciklamátok, aceszulfám K, szukralóz), stabilizátorok (gumiarábikum, fagyanta glicerin-észterei, citrusterpének), citromfű kivonat (20 mg/100 ml), vitaminok (niacin ((B3-vitamin) nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), tiamin ((B1-vitamin) tiamin-mononitrát), B12-vitamin (ciano-kobalamin)), antioxidáns (aszkorbinsav), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok), színezék (brillantkék FCF).

Nettó térfogat: 750 ml

Minőségét megőrzi a palack oldalán jelzett időpontig. Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után hűtőszekrényben tárolja és 3-4 napon belül fogyassza el.
Tárolás alatt a termék színe kis mértékben változhat, azonban ez nem befolyásolja a minőségét.

Tápérték adatok
Átlagos tápérték 100 ml termékben 750 ml-ben**
Energia 3 kJ / 1 kcal 23 kJ / 8 kcal
Zsír 0 g 0 g
   amelyből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrát <0,5 g <0,5 g
   amelyből cukrok 0 g 0 g
Fehérje 0 g 0 g
0,02 g 0,15 g
niacin (B3-vitamin) 2,4 mg (15%*) 18 mg (112,5%*)
B6-vitamin 0,21 mg (15%*) 1,575 mg (112,5%*)
tiamin (B1-vitamin) 0,165 mg (15%*) 1,238 mg (112,5%*)
B12-vitamin 0,375 µg (15%*) 2,812 µg (112,5%*)
Magnézium 28,125 mg (7,5%*) 210,937 mg (56,25%*)
citromfű kivonat 20 mg 150 mg

* NRV: a felnőtteknek javasolt táplálkozási beviteli referenciaérték %-a.
**750 ml (1 palack)= 3 adag (3×250 ml)

Figyelmeztetések: A termék fogyasztása nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. A kedvező hatás legalább 100 ml termék fogyasztásával érhető el.

Allergén összetevők

I = tartalmazza / N = nem tartalmazza / * = nyomokban tartalmazhatja

Glutént tartalmazó gabonafélék N
Rákfélék és belőlük készült termékek N
Tojás és belőle készült termékek N
Hal és belőle készült termékek N
Földimogyoró és belőle készült termékek N
Szójabab és belőle készült termékek N
Tej és és belőle készült termékek (beleértve a laktózt) N
Diófélék és belőle készült termékek N
Zeller és belőle készült termékek N
Mustár és belőle készült termékek N
Szezámmag és belőle készült termékek N
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, ill. 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mértékben N
Csillagfürt és belőle készült termékek N
Puhatestűek és belőle készült termékek N
További ízek