Horeca Hunter – Budapest

Royal, Bols, Żubrówka, Monkey Shoulder, Hendrick’s gin? Mint a poharak koccintásának hangja, olyan ismerősen csengenek számodra is ezek a trendi és minőségi alkoholos italok?
Topjoy, Apenta, Nestea? Szívesen képviselnéd ezen népszerű üdítőinket is?
Vagány, talpraesett és sikerorientált vagy, valamint hajt a vadászösztön?
Ha igen, akkor remek hírünk van számodra, mert itt az idő, hogy megcélozd a népszerű termék portfólióval rendelkező Maspex Olympos Kft. kereskedelmi csapatának HORECA HUNTER – Budapest pozícióját!

Mire számíthatsz, ha csatlakozol csapatunkhoz?

 • Kisugárzásod és magabiztos fellépésed által könnyen megnyered az új partnereket (legyen szó egyetemi klubról, a fiatalok által látogatott helyről, pubról vagy kocsmáról), és értékesíted a divatos és fiatalos termékeinket.
 • Vonzerődnek és kommunikációdnak köszönhetően pedig megtalálod velük a közös hangot és tartod a hosszú távú üzleti kapcsolatot a pultosoktól kezdve egészen a pub vezetőkig, akik szerződéskötésekkel és egyre növekvő rendelésekkel hálálják meg a törődésed és rájuk szánt idődet.
 • Akár a poharak, akár az üvegek röpködnek a bartender feje fölött, akkor sem veszíted szem elől a célt, és elhivatottságod a munka és termékeink iránt átlendít a kihívásokon. 😉
 • Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk visszajelzéseidet a területről, valamint újító és eredményorientált javaslataidat.
 • Mivel Budapest élettel teli egységeit járod be, ezért a tömegközlekedésnél gyorsabb és hatékonyabb leszel, ha a céges autót használod, amihez szükség van meglévő B kategóriás jogosítványodra.

Érdemes jelentkezned erre a lehetőségre:

 • Ha úgy érzed, hogy a fent leírtak teljesen passzolnak hozzád.
 • Ha vagány, kitartó, elhivatott és lendületes vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Ha tudod, hogy ebben a szakmában kellő alázattal és a kapcsolatok ápolásával lehetsz igazán sikeres.
 • Ha lakhelyed elsősorban Budapesten van, mert innen tudod leghatékonyabban ellátni a feladatokat.
 • Ha legalább középfokú végzettséggel rendelkezel.
 • Előnnyel indulsz, ha a szórakozóhelyeken már ismernek és előre köszönnek neked. 😉

Miért jó velünk dolgozni?

 • Mert olyan ismert és népszerű termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell se bemutatni se rábeszélni, mert örömmel fogadják mindenhol, hiszen tudják, hogy az ár mellett a minőség is fontos
 • Sokan irigyelni fognak, mert neked akkor kezdődik a munkád, amikor bemész egy vendéglátóhelyre 🙂
 • Kötetlen munkaidőben dolgozhatsz, így rugalmasan oszthatod be magadnak a napi feladataidat úgy, hogy a hónap végi eredmények meglegyenek
 • Céges autót biztosítunk számodra – magánhasználatra is – így könnyen és gyorsan el tudsz jutni úticélodhoz
 • A versenyképes fizetésed minden hónap 10-ig megbízhatóan érkezik a számládra
 • A mai bizonytalan gazdasági környezetben mindenkinél felértékelődik egy biztos munkahely. A céges stabil hátteret nálunk több piacvezető termék is biztosítja, mint például: Royal, Monkey Shoulder malátawhisky, Hendrick’s gin, Topjoy, Kubu, Apenta+, Olympos.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás alkalmával is
 • Tudjuk, hogy a nagy napoknak nemcsak öröm, hanem anyagi vonzata is van. Ezért az életed fontos eseményihez mi is szívesen hozzájárulunk: házasságkötésed
  nettó 50 ezer Ft-tal, gyermeked születése esetén nettó 100 ezer Ft-tal tesszük még szebbé ezeket a napokat.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is: rendszeres csapatépítő programok, futóverseny, céges vacsorák, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap…soroljam még? 🙂
 • Ahogy az ügyvezetőnk mondta az egyik meetingen: „Az emberek szeretnek itt dolgozni és jók abban, amit csinálnak.”
 • Sok jót tudnánk még írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, fiatalos, segítőkész csapat vagyunk, akik nagyon várnak téged! 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)