Retail területi vezető (Budapesti régió)

Ismerősen csengenek a következő termékek: Topjoy, Apenta, Kubu, Nestea, Royal,Bols, Zubrowka, Grant’s, Hendrick’s?
Szeretnél a Sales csapatunk egyik vezetője lenni, aki tervez, irányt mutat és motiválja az embereit a közös célok elérése érdekében?
Ha igen, akkor csatlakozz a népszerű termékei portfólióját bővítő Maspex Olympos Kft. Sales csapatába RETAIL TERÜLETI VEZETŐ (BUDAPESTI RÉGIÓ) pozícióba!

Mire számíthatsz, ha csatlakozol csapatunkhoz?

 • Népszerű termékeink számos kategóriában piacvezetőek, ami a sales csapatunk kitartó és kiemelkedő munkájának is köszönhető. Ehhez nemcsak szakmai, hanem emberi tényezők is hozzájárultak. Ezért feladataidat ebbe a két nagy részbe soroljuk:

1. Szakmai, szakértői rész:

 • Eddigi tapasztalataid segítségedre lesznek a disztribúciós célok elérésében,valamint a havi cikluscélok előkészítésében, továbbá a látványosnál látványosabb másodlagos kihelyezések megvalósításában.
 • Eredményorientáltságodnak köszönhetően fejlesztő és elérhető célokat határozol meg csapatodnak.
 • Kiváló kommunikációs képességed által a kapcsolattartás a közvetlen kollégákkal és a társosztályokkal is gördülékenyen fog menni.
 • A piac folyamatos monitorozása által könnyen levonod a következtetéseket és felkészíted a csapatot a következő lépésekre.
 • Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk új fejlesztési ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével, legyen szó akár eladáshelyi eszközök kihelyezéséről vagy a költségvetés hatékonyabb felhasználásáról.

2. People management:

 • Napjaid során támogatod a budapesti retail csapatodba tartozók munkáját, koordinálod és ellenőrzöd tevékenységüket.
 • Iránymutatásoddal és motiválásoddal képviselőid hosszútávon összetartó egységet alkotnak.
 • Mivel számodra is fontos, hogy kikkel dolgozol együtt, ezért aktívan részt veszel a kiválasztási és betanítási folyamatokban.
 • A célok, teljesítményekés riportokfolyamatos nyomon követése által, tényszerű értékeléseket és visszajelzéseket tudsz adni a képviselőidnek.
 • Proaktivitásoddal és kitartásoddal a csapatod hajtómotora vagy.

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 1. Ha Retail területen minimum 3 évet dolgoztál már, mert ezekre a tapasztalatokra alapozva könnyebben tudod majd elvégezni nálunk a napi munkádat.
 2. Ha vezettél már csapatot, mert akkor tudod, hogy az emberek vezetése az egyik legjobb és egyben legnehezebb feladat is. Nincs két egyforma nap, de ettől is szép ez a szakma. 🙂
 3. Ha magabiztos Excel tudásodra tudsz támaszkodni a beszámolók, riportok készítésekor.
 4. Ha szereted, amit csinálsz és hatékonyan tudsz motiválni másokat a közös cél elérése érdekében, mert akkor a közös munka élményekkel teli lesz és észre sem veszed, úgy szalad a munkaidő.

A fentieken túl miért lenne még jó, ha velünk dolgoznál?

 • Mert olyan ismert termékek nagykövete lehetsz, amiket nem kell bemutatni a partnereknél, hanem örömmel fogadnak mindenhol.
 • A mai bizonytalan gazdasági környezetben mindenkinél felértékelődik egy biztos munkahely. A céges stabil hátteret nálunk több piacvezető termék is biztosítja, mint például: Hendrick’s, Royal, Topjoy, Kubu, Apenta+, Olympos citromlé.
 • Céges autót biztosítunk számodra – magánhasználatra is – így könnyen és gyorsan el tudsz jutni úticélodhoz.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is. Egy pár példát említve: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, Ultrabalaton,  bicikli túra, családi nap, karácsonyi buli.
 • Ahogy az ügyvezetőnk mondta az egyik meetingen: „Az emberek szeretnek itt dolgozni és jók abban, amit csinálnak.  Szerintem ez a mondtad sok mindent elárul rólunk. 🙂
 • Sok jót tudnék még írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. 😉

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)