Junior Trade Marketing Manager

Mint a feles poharak koccintásának hangja, olyan ismerősen csengenek számodra is ezek a népszerű és minőségi alkoholos italok?
Vagány és kreatív vagy, követed a trendeket, fesztiválokat és még a stratégiai gondolkodás is közel áll hozzád?
Ha van benned spiritusz, akkor jelentkezz a piacvezető termékei portfólióját tovább bővítő Maspex Olympos Kft.-hez JUNIOR TRADE MARKETING MANAGER pozícióba.

Mire számíthatsz, ha csatlakozol csapatunkhoz?

 • Mert Sales csapatunk tagjaként részese leszel Magyarország egyik legmeghatározóbb nemzetközi és magyar márkákkal foglalkozó FMCG vállalat pörgős életének, ami nagyszerű szakmai fejlődést biztosít.
 • Alkoholos italainkkal kapcsolatos trade marketinges feladatok elvégzésébe vonunk be, miközben a csapat támogató hátterére mindig számíthatsz.
 • De milyen színes feladatokra is gondolunk pontosan? Például:
  • különböző trade aktivitások, promóciók összeállítása
  • POS anyagok fejlesztése, kezelése
  • aktív részvétel a trade marketinganyagok gyártásával kapcsolatos teendőkben
  • trade marketing programok szervezésének támogatása
 • Precizitásodnak köszönhetően könnyen elvégzed az adminisztrációs feladatokat, legyen szó akár riport vagy prezentáció készítésről, piackutatási adatok feldolgozásáról, belső értékesítési adatok elemzéséről vagy éppen költségek és számlák nyomon követéséről.
 • Erős kommunikációs készségedre tudsz alapozni a beszállítókkal és partnerekkel való tárgyalásokon és a társosztályokkal való kapcsolattartáskor.
 • Szeretjük a fejlődést, ezért örömmel fogadjuk új fejlesztési ötleteidet a piaci trendek és a költségtényezők figyelembevételével, legyen szó akár eladáshelyi eszközök kihelyezéséről vagy a költségvetés hatékonyabb felhasználásáról.

Érdemes jelentkezned erre a lehetőségre:

 • Ha legalább 1-2 évet dolgoztál már marketing vagy sales területen
 • Jelentkezésed a VIP mappába kerül, ha az alkoholtartalmú italok is foglalkoztál már 😉
 • Ha kitartó és célorientált vagy, mert ez az eredményeidben is tükröződni fog, és nem mellesleg a mi összetartó csapatunk is ilyen. 🙂
 • Ha magabiztos Microsoft Office (különösen Excel és PowerPoint) tudásodra, tudsz támaszkodni a beszámolók, riportok készítésekor.
 • Ha felsőfokú marketinges vagy kapcsolódó végzettséggel rendelkezel.
 • If you can use English confidently, because our internal software, some reports are in English, and we communicate with the parent company in English as well.

Miért jó velünk dolgozni?

 • Mert olyan menő termékekkel dolgozhatsz, amiket nem kell külön bemutatni, mert mindenki ismeri és szereti.
 • A mai bizonytalan gazdasági környezetben mindenkinél felértékelődik egy biztos munkahely. A céges stabil hátteret nálunk több piacvezető termék is biztosítja, mint például: Topjoy, Kubu, Apenta+ vagy az Olympos.
 • Szép és modern irodánk a XI. kerületben a Fehérvári úton található. Az Etele úttól 4 perc, míg a 4-es metró Újbuda- központ megállójától csupán 13 perc sétára vagyunk.
 • Heti egy nap Home office lehetőséget is igénybe tudsz venni, és azokon a napokon megspórolhatod a bejárási időt.
 • Éves szinten közel nettó negyedmilliós SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz, ami nagyon jól jön bevásárlás vagy egy utazás kapcsán is
 • Tudjuk, hogy a nagy napoknak nemcsak öröm, hanem anyagi vonzata is van. Ezért az életed fontos eseményihez mi is szívesen hozzájárulunk: házasságkötésed
  nettó 50 ezer Ft-tal, gyermeked születése esetén nettó 100 ezer Ft-tal tesszük még szebbé ezeket a napokat.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is. Csak néhány példa: rendszeres csapatépítő programok, céges vacsik, névnapi köszöntések, balatoni bicikli túra, karácsonyi buli, családi nap, Mikulás parti …soroljam még? 🙂
 • Sok jót tudnánk még írni, de egyszerűbb, ha eljössz hozzánk egy beszélgetésre, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Elöljáróban annyit, hogy egy összetartó, sikerorientált, lelkiismeretes csapatra számíthatsz, akik már nagyon várnak téged! 🙂

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)