EHS Koordinátor

MASPEX OLYMPOS KFT. az egyik legjelentősebb magyarországi üdítőital- és gyümölcslégyártó cég, olyan népszerű nemzetközi és magyar márkákkal, mint a Kubu, Topjoy, Apenta, Olympos, Nestea, Plusssz…
Mivel tudjuk, hogy a siker minden egyes kollégánk kitartó munkájának gyümölcse, ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink biztonságára és egészségük megóvására is. 
Ha számodra is fontos az emberi erőforrás megóvása és hiszel a folyamatos fejlődésben, akkor gyere hozzánk EHS koordinátor pozícióba!

Főbb feladatok, munkák:

 • Napjaid során a fő feladatod a munka-, tűz- és környezetvédelmi folyamatok koordinálása és betartatása lesz a nyárlőrinci üzemünkben. Ehhez kapcsolódóan számítunk rád az oktatások megtartásában és az esetleges üzemi balesetek kivizsgálásában is.
 • Szakértelmed által a kapcsolódó szabályzatokat naprakészen tartod és figyelmességed a jogszabályváltozások követésére is kiterjed.
 • Jó kommunikációs képességednek köszönhetően könnyedén megtalálod a közös hangot a hatóságokkal és külső szolgáltatókkal.
 • Körültekintésed által a külső és belső auditok lebonyolítása rutin feladatnak számít neked.

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Fontos számunkra, hogy a proaktív és megbízható legyél, valamint az, hogy rendszerben tudj gondolkodni.
 • Határozottságod és türelmed biztos alapot jelent minden munkavállaló részére.
 • Minimum középfokú szakirányú végzettsége(i)d és Microsoft Office eszközök felhasználói szintű ismerete biztos alapok lesznek a napi munkavégzésed során.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 • Örülünk, ha már dolgoztál élelmiszeripari területen.
 • Jelentkezésed a VIP mappába kerül, ha van emelőgép ill. ADR-es végzettséged is.

Amit kínálunk:

 • Mert feladataid kétségkívül érdekesek és izgalmasak lesznek.
 • Mi kiemelten támogatjuk hatékony ötleteid megvalósítását, amik által nemcsak a cég, hanem Te is tudsz fejlődni, és ez dupla öröm számunkra.
 • Versenyképes fizetésed minden hónap 10-én megbízhatóan érkezik a számládra.
 • Éves szinten közel nettó negyedmillió forint SZÉP-kártyás juttatással is számolhatsz.
 • Tudjuk, hogy a nagy napoknak nemcsak öröm, hanem anyagi vonzata is van. Ezért az életed fontos eseményihez mi is szívesen hozzájárulunk: házasságkötésed nettó 50ezer Ft-tal, gyermeked születése esetén nettó 100ezer Ft-tal tesszük még szebbé ezeket a napokat.
 • Cégünk Nyárlőrincen van, ami New Orleanstól messze, de Kecskeméttől csupán 15 percnyire van autóval. De így is szeretnénk megkönnyíteni a bejutásod, ezért több bejárási támogatási forma közül is tudsz majd választani.
 • Munka mellett figyelünk a feltöltődésre és a közös élményszerzésekre is, ezért számos jó hangulatú vállalati rendezvényt szervezünk.
 • Üdítő munkakörnyezetben dolgozhatsz, ahol segítjük, támogatjuk egymást 😉

Jelentkezés (fényképes önéletrajz):

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adja meg az e-mail címét amelyen elérhetjük Önt.
Kérjük adja meg a telefonszámát amelyen elérhetjük Önt.
Drop your file here or click here to upload
Tisztelt Levélíró!

Ön elektronikus üzenetet kíván küldeni a Maspex Olympos Kft. részére.

A Maspex Olympos Kft. (adatkezelő) a részére küldött elektronikus üzenetében megadott személyes adatait a hatályos jogszabályoknak (hazai és uniós) megfelelően kezeli.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a levelében feltett kérdéssel kapcsolatosan, annak megfelelő megválaszolása érdekében vagy a részünkre megküldött önéletrajzával, motivációs levelével kapcsolatosan kollégánk további személyes adatok megadását kérheti Öntől. Ezen további információk, személyes adatok megadása az Ön belátásán, saját döntésén múlik.

Amennyiben a kért további adatokat nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem tudunk kellően tényszerű tájékoztatást adni vagy nem tudjuk álláspályázatát megfelelőként kezelni.

A személyes adatok kezelése az Ön által részünkre küldött levél esetében önkéntes hozzájárulásán alapszik, amelyet a levelében feltett kérdés vagy álláspályázata elbírálásáig kezelünk.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében részünkre megadott információk alapján az adatkezelésünk pontos részleteiről további tájékoztatót fog kapni.


Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő neve: MASPEX OLYMPOS Üdítőital Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatkezelő képviselője:
neve: Dr. Tavaszi Roland
e-mail címe: r.tavaszi@olympos.com

2. Az adatkezelő címe: 6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.

3. A kezelt adatokhoz hozzáféréssel rendelkező személyek listája:
Páll Zoltán Munkaügyi Osztály

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a munkalehetőségre pályázó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján.

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6. A kezelt adatok köre: A munkalehetőségre pályázó által megadott adatok: név, születési idő, hely, e-mail cím, tanulmányokra, végzettségre, előző munkahelyekre vonatkozó adatok

7. Az adatkezelés célja: A munkalehetőség iránt érdeklődő vagy pályázó részére tájékoztatás adása, az álláspályázat elbírálása.

8. Az adatkezelés időtartama: a levelében feltett kérdés megválaszolásáig vagy az álláspályázat elbírálásáig

9. A személyes adatok törlése: az adatok a 8. pontban megadott időtartamot követően törlésre kerülnek.

10. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
- Személyes adatai kezeléséről az érintett tájékoztatást kérhet.
- Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezeles@maspex.hu címre kell eljuttatni, amire legkésőbb 30 napon belül választ kap az érintett.
- Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
- Az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz.
- Az érintett az adatai kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

11. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogorvoslati lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.)